bezetting

Het orkest schittert door een uitgebreide bezetting. Met 6 saxen, 3 trombones, 5 trompetten, 4 klarinetten, 1 dwarsfluit, een complete ritme sectie en een zangeres & zanger kan de band voltallig worden genoemd. De muzikanten zijn grote liefhebbers van amusementsmuziek in al haar vormen en mogelijkheden en leveren daardoor regelmatig muzikale topprestaties af, vaak aangemoedigd door een enthousiast publiek.

Toch kunnen er altijd meer muzikanten worden opgenomen binnen het orkest. Mocht u een instrument bespelen en ziet u zichzelf als lid van dit orkest, schroomt u dan niet na te vragen wat de mogelijkheden voor u zijn. We staan ten alle tijden open voor uw aanmelding.

wij op zoek naar een ervaren bassist, we repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in Cultuurhuus Heitkamp.

aanmelden kan bij ons secreteriaat t.a.v Peggy Roelofs.

mail: Peggyroelofs2hetnet.nl

 

bestuur

Het bestuur van een orkest is vaak de bepalende factor voor besluitvormingen. Soms kunnen deze besluiten anders uitpakken als gewenst. Zeker als de bestuursleden van buiten het orkest worden aangetrokken kunnen er zaken verkeerd worden ingeschat.
Binnen het Grensland Orkest is het bestuur samengesteld uit leden vanuit het orkest zelf. Daarmee is het bestuur zeer nauw betrokken bij de gebeurtenissen binnen het orkest. Er kan direct worden ingespeeld op vragen, veranderingen en wensen.
Een adequaat overleg met de leden en een directe afhandeling van zaken binnen het orkest behoort dan tot de mogelijkheden.

Het bestuur is samengesteld uit de volgende orkestleden:

Danny Krijgsman (Trompetist), Voorzitter

Harry Gerritsen (Dirigent), Penningmeester

Peggy Roelofs (Saxofoniste), Secretaris

Suzanne Garrido (Trompetiste), Public Relations

Robertjan Kusters (Drums), Allerhande Zaken